fbpx

2020 Gümüş Kolye Trendlerini keşfedin!

Exist silver 2020 gümüş kolye trendlerini takip edenlere özel ışıl ışıl gösterişli bir koleksiyon sunuyor. Koleksiyonumuz renkli taşlardan, zümrüt kolye, yakut kolye, safir kolye ve ışıltısıyla göz kamaştıran swarovski kristal kolyelerden oluşuyor. Swarovski taşının eşsiz ışıltısı, baget kolye ve yuvarlak taşlı kolyeler ile sizlere sunuluyor. Her zevke ve tarza uygun kolyeler ile modanın nabzını tutan özel tasarımları sizlerle buluşturuyoruz.
Tasarım ve üretim ekibimizin öncelikli amacı sizlere altın işçiliğinde gümüş ürünler sunmak. Her zaman ulaşılabilir fiyatlar ile sizlerin özel tasarım gümüş kolyelere uygun fiyat ve yüksek kalite ile ulaşmanızı hedefliyoruz.

En Çok Tercih Edilen Gümüş Kolye Modelleri


2020 modasında, geçmiş yıllarda sıkça görmeye alıştığımız baget gümüş kolyeler yine popülerliğini koruyor. Beyaz taşların ışıltısı pırlanta parlaklığına oldukça yakın! Pırlanta parlaklığında tasarladığımız özel kolyelerimizi gümüş kolye kategorimizde inceleyebilirsiniz. Sezonun trend parçaları arasında arpa zincir gümüş kolye, madalyon gümüş kolye, gümüş harf kolyeler ve minimal gümüş kolyeler ile muhteşem bir uyum oluşturuyor. Kadın gümüş kolye kombinleri, altın kolyelerden ayırt edilemeyecek işçilik ve kalitede üretilmektedir. Gösterişli bir kombin için kat kat takılan kolyeler ile tarzınızı yansıtabilirsiniz. Sizlere fikir olması için sayısız kombin ve modellere instagram sayfamızdan ulaşabilirsiniz. En çok tercih edilen kolye kombinlerinden bir kaç örneği sizler için topladık.

Göz kamaştıran swarovski kristal kolyelere ile pırlanta ışıltısını kuşkusuz yakalayacaksınız. Gün ışığında ışıl ışıl parıldayan muhteşem tasarımlar exist silver’da sizleri bekliyor. Beyaz taşlı kolyelerimiz en çok tercih edilen hediye seçeneklerinden. Sevgiliye hediye kolye, unutulmaz bir hatıra olacaktır. Sizden sevdiklerinize taktıkça hatırlayacakları göz alıcı bir swarovski kolye hediye edebilirsiniz. Hediye seçenekleri arasında takılar kadınlar için klasik ama bir o kadar da vazgeçilmez durumdalar. Her kadın ışıltıyı sever. Onları mutlu etmek için risksiz ışıltılı bir kolye hediye edebilirsiniz.

Swarovski kristal gümüş kolyeler, hem sevdikleriniz hem de sizin için vazgeçilmez olacak. Gün boyu şıklığınızı tamamlayacak beyaz bir tshirti bile farklı kılacak bir kombin yaratabilirsiniz. Kolye kombinlerimizi instagram sayfamızdan güncel olarak takip edebilirsiniz. Karaköy mağazamıza gelerek, kalitemizi ve ışıltımızı canlı görmeye davetlisiniz.

Sohbete Başlayın
Whatsapp
{LINK https://existsilver.com }